Connect with us

Hír

Big Ben: Remélem a fiam inkább golfozik majd

A Bengals-Steelers összecsapás nagyon jó emlékeztető volt, hogy mennyire kemény is ez a sport, amit mi annyira szeretünk. Többen is megsérültek csak ezen a meccsen, Ryan Shazier pedig még mindig kórházban van. Ez is közrejátszik abban, hogy Ben Roethlisberger még talán örülne is, ha a fia nem követné őt és inkább más sportot választana.

 

Remélem a fiam inkább golfozik majd. Persze ha focizni akar, az is rendben van. De ez egy kemény sport. Nem való mindenkinek. Ha ezt szeretné csinálni, akkor támogatni fogom, de ha nem, az is teljesen rendben van.

 

 

Természetesen Ben is nagyon aggódott Shazier iránt, akit a pályáról egyből a kórházba szállítottak hétfő este. Ő is élt már át ilyesmit, tudja milyen érzés.

 

Én is voltam már ilyen helyzetben, vittek már le kocsival a pályáról. Elég ijesztő dolog. Elkezdesz imádkozni és aggódni a családtagok miatt, akik a tévén nézik a meccset. Ez egy olyan dolog, amibe sokan nem gondolnak bele…tudom milyen ijesztő ülni otthon a családdal, a szeretteiddel és ezt látni a tévében… Nem egyszerű dolog, mi pedig egy ijesztő, erőszakos sportot űzünk.

 

Ben elmondta azt is, hogy mikor a védelem volt a pályán, többször is megkérdezték a stáb tagjait, hogy hogy van Shazier, de nem nagyon kaptak választ. Szerencsére stabil a linebacker állapota és remélhetőleg holnap haza is engedik a kórházból. Ami pedig Roethlisbergert illeti, lehet ez lesz az utolsó szezonja az NFL-ben? Már az előző végén is elgondolkodott és az biztos, hogy közel van a karrierje vége. Az ilyen meccsek pedig pont arra sarkallhatják, hogy szögre akassza a sisakot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!