Connect with us

Hír

Bradford mégis visszatérhet?

Friss hírként kezdett elburjánzani a Twitteren Mike Zimmer nyilatkozata, miszerint Sam Bradford hamaorsan visszatérhet edzeni. Ez pedig alaposan felrázza a már így sem egyszerű QB-helyzetet Minnesotában. Felrázza?

 

 

Mint ismert, Bradford térde megint rakoncátlankodni kezdett idén, emiatt csak két meccsen tudott pályára lépni. Így hát amikor Teddy Bridgewatert aktiválhatták november elején az 53-as keretbe, akkor Sam Bradford IR-ra tételével csináltak neki helyet. A műtét amin átesett nagyjából 4-6 hetes pihenést kíván maga után, ami az IR miatt fixen 8 hetes lesz. Na de hogyan tovább amint ez letelik?

 

A dolgok pikantériája innentől következik ugyanis. Ha a Vikings megveri a Bearst hazai pályán, amire azért valljuk be, elég jó esélyük van, akkor bebiztosították maguknak a Wild Card pihenőhetet, így legközelebb csak a Divisional Roundban kell sisakot ölteniük. Csakhogy addigra Bradford 8 hetes pihije is letelik, és lehetősége nyílik aktiválnia őt a csapatnak, ha úgy gondolják. Amióta Bridgewater visszatért, rendre előkerül a QB-kérdés a Vikingsnál, miszerint kinek a kezébe kellene adni a gyeplőt? Amikor már azt hittük, hogy ezt a versenyt tükörsimán nyerte Case Kennum, akkor robbant be ez a hír.

 

Mike Zimmer nem kommentálta annak a lehetőségét, hogy Bradfordot aktiválják-e a szezon hátralévő részére, de a két fős QB-dilemma könnyen három fősre nőhet még az idei szezonban. És akkor mi lesz márciusban, amikor mindhármójuk szerződése lejár…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!