Connect with us

Hír

Brady odavan Brittért

Kenny Britt, a Cleveland Browns egykori WR-e a Patriots csapatánál játszik. Köztudott, hogy kérte a Brownstól való elengedését, hiszen sem a játék, sem az edzések nem foglalkoztatták különösebben. Az ottani vezetőedző, Hue Jackson ezt azonban elutasította, viszont az új general manager, John Dorsey sosem akarta Brittet, mert szerinte nem illett a rendszerbe, és így “búcsúzott” a játékostól.

Brittet elengedni volt a legkönnyebb, döntés, amit meghoztam.

– mondta.

 

Brittnek jobb helye van új állomáshelyén, hiszen a csapattársai értékelik a munkáját. Talán a legtöbb dicséretet Tom Bradytől kapta, aki szinte már áradozik róla.

Az elmúlt pár napban keményen dolgozott azon, hogy beilleszkedjen közénk, és megértse, hogy pontosan mit is csinálunk a csapatnál, ami egy új tag számára nagyon nehéz lehet. Remélhetőleg mindez rövid idő alatt sikerül neki, és hamar kivívja csapattársai tiszteletét.

Bradytől ugyanezen a sajtótájékoztatón azt is megkérdezték, hogy miért igazol ennyi veterán játékost a New England, amire azt válaszolta:

Nem tudom, ez egy sajátos rendszer. Talán olyan embereket keresünk leginkább, akik képesek minden nap keményen dolgozni, amire néhányan képesek, néhányan nem. A veterán elkapóink nagyon bonyolult rendszerbe érkeznek, tehát aki megtanulja és felkészül mindenre, nagyon jó játékossá válhat nálunk.

Hogy Britt hogyan fog muzsikálni, még a jövő kérdése, de a Pats ezek szerint nagyon is bízik a képességeiben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!