Connect with us

Hír

Brandon Graham hosszabbítása lesz a következő?

Howie Roseman nagy munkában van mostanában. A csapat hasít a rájátszás felé, és sokak szerint a Super Bowl részvétel, vagy akár a győzelem sem kizárt. A jó szezonok azonban nem maradnak hátulütők nélkül, de Roseman szeretné ezeket leszűkíteni ahogy csak tudja.

 

 

Egy jó szezon, még ha nem is Super Bowl győzelemmel ér véget, azzal jár egy franchise számára, hogy a szabadügynökeinek fizetési igénye az egekbe ugrik, így sokan “jóllakottan”, gyűrűvel a zsebében oda igazol, ahol többet fizetnek. Ennek érdekében már a szezon közepén elkezdték a fontos szabadügynököket leláncolni a csapathoz, hiszen mivel csak a következő szezontól lenne érvényes a szerződésük, az idei salary capbe nem számítanak bele. Így hosszabbítottak Tim Jernigannel és Alshon Jefferyvel is, mindkettejüknek már csak erre a szezonra volt szerződése.

 

A csapat állítólag Brandon Graham hosszabbítását tűzte ki célul, akinek a 2018-as idény végén évül el jelenlegi kontraktusa. Graham azonban belsős riportok szerint nem akar még új szerződésről tárgyalni, hiszen akár jóval nagyobb pénzhez juthat ’19 nyarán mint amit most az Eaglestől kaphatna. A cap space növekedésével ugyanis a játékosok bérigénye is növekszik, és már egy passzsiettetőnek sem álom kategória a 15+ milliós éves fizetés. Graham ráadásul elképesztően jól játszik, így minden esélye megvan egy hatalmas összeg leakasztásához. Arról egyelőre nem volt pletyka, hogy mekkora összegről tárgyalna az Eagles, de Jernigan és Jeffery pénzét látva nem garasoskodnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!