Connect with us

Hír

BREAKING: Ismét Eli kezd a Giantsben

Miután a Giants kirúgta general managerét Jerry Reese-t és főedzőjét, Ben McAdoo-t, egyrészt kinevezték a védőkoordinátor Steve Spagnuolot ideiglenes főedzőnek, másrészt viszont visszaadták Eli Manning kezébe a karmesteri pálcát, a Cowboys elleni csoportrangadón ismét ő fogja kivezetni a pályára az óriásokat, miután múlt héten a Raiders elleni találkozón Geno Smith volt a kezdő irányító.

 

 

Szegény Elinak jól megszakították a sorozatát, miszerint zsinórban 210 meccsen lépett kezdőként pályára – ez egyébként a második leghosszabb sorozat evör Brett Favre mögött -, úgy tűnik a semmiért. Geno Smithről eddig is tudtuk, hogy nem megoldás, de Davis Webbet azért megnéztük volna, mielőtt mondjuk irányítót húz a Giants a 2018-as drafton, ahol jelen állás szerint másodikként választhatnak. Most viszont úgy döntöttek, hogy Webb nagyon nem áll készen és el akarnak kerülni egy Peterman-fiaskót, így visszaadják Manning kezébe a karmesteri pálcát.

 

A Giants offense nem muzsikált valami jól McAdoo alatt az utóbbi két évben, csupán a Browns és a Bears szerzett kevesebb pontot a 2016-os szezon kezdete óta. Kíváncsian várjuk, milyen változások érkeznek a nagy almába.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!