Connect with us

Hír

Cameron Jordan: Nincs még egy DE, aki azt tudná, amit én

Cameron Jordan egy zseniális szezonon van túl eddig: 10 sack mellé gyűjtött már 13 negatív yardos szerelést (TFL-t) és van hat darab leütött labdája is. Ez utóbbiból, ha összegyűjt még négyet (igazából csak hármat, egyet valaminek nem adtak meg neki), akkor összejönne neki a defensive endek mesterhármasa: vagyis legalább 10 sacket, TFL-t és leütött passzt szerezne egyetlen szezon alatt.

 

Nem tudnék mondani még egy olyan defensive endet, aki képes lenne arra, amire én

 

– mondta a játékos az ESPN-nek. És valahol még igaza is van.

 

A cowboysos Demarcus Lawrence-nek 14 sackje és negatív yardos szerelése van, viszont csak egy leütött passza, rajta kívül pedig nem igazán van olyan defensive end, aki statisztikailag párba állítható lenne Jordannal. Bár azért tegyük hozzá, hogy Chandler Jones például 13 sacket és 21 negatív yardos szerelést tud felmutatni a két leütött passz mellé, ami azért elég komoly szám (még ha ő nem is DE, hanem OLB).

 

Jordan nem egy népszerű játékos a díjkiosztóknál, koránt sem biztos, hogy a leütött labdái miatt ki tudna-e harcolni magának egy All-Pro címet. Ettől függetlenül azonban egy abszolút elit védő, akinek hatalmas szerepe van a Saints felemelkedésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!