Connect with us

Érdekességek

Carr legendásan rossz a Chiefs otthonában

Nagyon fontos mérkőzéshez érkezik az AFC West mezőnye, ugyanis a mélyrepülésben lévő Chiefs találkozik, az akadozó Raiders gárdájával. A tét, hogy ki lehet a Chargers kihívója a szezon hátralévő részében, mert a vesztes hatalmas lépéshátrányba kerülhet.

 

Nehéz belőni az esélyeket, mert Chiefs nagyon rossz formában van, de Raiders sem talál igazán magára. Az első összecsapást, a Raiders pályáján, egy nagyon emlékezetes mérkőzésen a hazai csapat nyerte, Carr pedig valósággal szétbombázta a Chiefs védelmét.

 

 

Erre most aligha lehet számítani, főleg annak tudatában, hogy Carr az Arrowheadben legendásan rossz. Élete három itt megvívott csatájában soha nem passzolt 222 yardnál többet, nem szerzett touchdownt, csak garbarage time-ban és mindig veszített. Az átlaga 177 yard, 50%-os passzpontosság és 62.8-as irányítómutató.

 

Carr egyébként sem élete évét tudhatja maga mögött, pár fellángolástól tekintve elég közepes, amit nyújt. Pontossága 64.4%, ami a középmezőny elejéhez jó, de QB ratingje már csak a 14. legjobb, 91.9-el. Nem valami jó nyomás alatt se, de különösen rossz 20 yardnál hosszabb labdáknál, ahol csak a dobások 40%-át értékesíti.

 

Összességében nem vár egy könnyű mérkőzés a fiatal irányítóra, mert a hely légköre nem tetszik neki, pedig iszonyúan fontos lenne a jó játéka a csapat számára. Szerencséjére segítségére sietett Peters, a Chiefs elsőszámú cornere, aki nem játszhat a mérkőzésen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!