Connect with us

Hír

Chuck Pagano lehet az egyik áldozata a Fekete Hétfőnek

Pagano 2012 óta főedző az Indianapolis Coltsnál, az első évében leukémiát diagnosztizáltak nála, így Bruce Arians vezetésével érték el a rájátszást. Sok szép emléke lehet a Colts szurkolóknak Paganóról, de az utóbbi idő már nem volt túl fényes. Jelenleg a csapat 3-10-zel áll és már nem juthat rájátszásba és ez zsinórban a harmadik alkalom lesz, amit már valószínűleg nem néz jó szemmel a tulajdonosi kör és a GM.

 

Azt, hogy veszélyben az állása, ő is tudja nagyon jól, hiszen évek óta beszélik körülötte, hogy el fogják küldeni. Hétfőn Stephen Holdnak, az Indy Star műsorban el is mondta véleményét:

Tudod, mire vállalkoztál. A szavatossági idő ebben a szakmában nem hosszú. Ezért meg kell becsülni minden egyes alkalmat, napot és mérkőzést. Ezekkel a srácokkal az edzések, a munka, a versenyzés és mérkőzést játszani egy áldás. Nem tudsz ülni egy helyben és aggódni ezen.

Mindaddig amíg ezen az oldalon vagy, semmi sem garantált. Ezt te tudod is. Nekünk egy napos szerződésünk van. Ezt elmondtuk milliószor. Semmi nincsen garantálva. Csináljuk a dolgunkat ma és utána holnapig tervezünk, nem egy későbbi napig. Másnap pedig folytatódik az egész elölről.

Pagano hat szezonja alatt ez az egyetlen idény, amikor nem éri el csapatával legalább a 8-8-as mérleget. Könnyen lehet, hogy a szezon végén (vagy már előtte?) a tavaly kinevezett general manager, Chris Ballard megköszöni majd a munkáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!