Connect with us

Hír

Clowney nem viselte jól a vereséget

A Jacksonville Jaguars 2007 után ismét beevezett a rájátszásba, éppenséggel a Houston Texans legyőzésével. A 45-7-es győzelem érthető okokból kicsapta néhány houstoninál a biztosítékot, ilyen volt Jadeveon Clowney is.

 

 

Ráadásul a Jaguars idén úgy verte oda-vissza a Texanst, hogy összesen 14 pontot kaptak tőlük, ellenben 74-et szereztek. Ám amíg Blake Bortles a nyitófordulós meccsen szürke volt, a tegnapin ellenállhatatlan. 326 passzolt yarddal és 3 passzolt TD-vel zárt, és remek formában van a szezon legfontosabb szakaszában. A legutóbbi három meccsén nem adta el a labdát, cserébe van 7 passzolt TD-je két első számú elkapója hiányában. Ráadásul most hiányzott Allen Robinson és Allen Hurns mellé Marquise Lee és Leonard Fournette is, de ez a támadósoron egyáltalán nem látszott.

 

Noha Bortles jó volt, Clowney ezt nem hajlandó elismerni, és csak annyival illette ellenfele teljesítményét, hogy

Bortles szar.

 

Tény, még mindig képes olyan megmozdulásokra, amik miatt elkergetnék Florida államból, de az utóbbi időben hátára vette a csapatot, és ha a rájátszásra ilyen önbizalommal telve érkezik majd, akkor komoly meglepetést okozhatnak az AFC-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!