Connect with us

Hír

Cooper: Stewart ütközése tiszta volt

November 26-án, a Denver Broncos otthonában megrendezett Oakland Raiders elleni mérkőzés nem csak a szoros küzdelem miatt maradt emlékezetes. A Broncos safetyje, Darian Stewart ugyanis iszonyatosan nagyot ütközött a Raiders wide receiverével, Amari Cooperrel. A play eredménye egy sárga zászló lett Stewart ellen, mivel a bírók szabálytalannak látták az ütközést, sőt egy szép, $24 309-os csekket is kapott mellé. A receiver agyrázkódást szenvedett és a bokája is megsérült. Cooper a pénteki sajtótájékoztatón beszélt először az esetről:

Teljesen szabályosnak éreztem. Zászlót kapott a végén, szóval nem is tudom. Talán a szabályok változtak.

A történtek után Coopernek ki kellett hagynia a következő hetet, majd a 14. játékhétre visszatért a pályára, de az azt követő, Dallas Cowboys elleni meccset szintén kihagyta. Úgy érzi a gyógyulás folyamata csak megerősíti a mentális oldalát a játékának, hiszen ez a foci. Megvan az esélye a sérüléseknek bármelyik play alkalmával.

Cooper pénteken tért vissza az edzésekre, persze korlátozott körülmények között. Azt nyilatkozta, hogy a bokája jó formában van, de azért még dolgoznia kell rajta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!