Connect with us

Hír

DeMarcus Ware: A Patriots one and done lesz

A New England Patriots már hatszor érte el zsinórban az AFC Championshipet és idén elég megnyerniük egy meccset a playoffban ahhoz, hogy ismét sikerüljön. A fogadóirodák szerint ez valószínűleg meg is fog történni, azonban ezt nem mindenki látja így. DeMarcus Ware, a Denver Broncos és Dallas Cowboys korábbi játékosa ugyanis kijelentette, hogy a Pats már az első körben ki fog esni.

 

 

Vicces, de szerintem már az első körben el fognak vérezni. Az ok, amiért ezt mondom, hogy nem játszottak még olyan védelmű csapattal, mint a Jacksonville Jaguars, és még a Pittsburgh Steelersszel is játszhatnak még egyszer. Ez a két csapat hatalmas nyomást gyakorolhat rájuk és mind tudjuk, hogy Brady nem képes az ilyen helyzeteket kezelni. Hasonló helyzetben nem tudott mit kezdeni a Broncosszal 2015-ben, legutóbb a Dolphinsszal, most pedig ez jöhet… egy meccs, és vége lesz.

 

 

Ez a kijelentés több sebből is vérzik, mivel a Pats nem játszhat az első körben a Steelersszel és ahhoz, hogy a Jaguarsszal kerüljenek szembe, a második helyen kell végezniük, hiszen a Jags mindenképp harmadik kiemelt lesz. Sokkal valószínűbb, hogy a Pats a Chiefsszel, a Chargersszel, a Billsszel, a Ravensszel vagy a Titansszel fog farkasszemet nézni a divisional roundban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!