Connect with us

Hír

Dirk Koetter marad a Buccaneers élén

A Tampa Bay Buccaneers tulajdonosai – a Glazer család – biztosította a csapat főedzőjét, Dirk Koettert arról, hogy ő lesz a Bucs élén a 2018-as szezonban is. Koetternek ez volt a második szezonja HC-ként, egy biztató 9-7-es kezdés után viszont idén hatalmas csalódást okoztak, 4-11-gyel állnak jelenleg. Ez a csalódás viszont úgy tűnik, nem kerül az állásába, de minden bizonnyal a jövő évi lesz az utolsó esélye.

 

 

Egy Saints elleni vereség pedig azt jelentené, hogy a Buccaneers biztosan a top5-ben fog húzni a 2018-as drafton. A Bucs idén 2-7-es mérleget tudott felmutatni olyan meccseken, amik maximum egy TD-vel dőltek el és 1-4-es mérleget, amikor maximum egy field goal volt a különbség. Az ilyen eredmények jó eséllyel a következő évben megfordulnak, vagy legalábbis visszahúznak az átlaghoz, így van remény a csapat szurkolói számára.

 

Érdekes spekuláció egyébként, hogy a Glazer család épp tegnap ült össze és döntött így. Náluk úgy szokás, hogy már tudják, ki lesz a következő főedző, mikor kirúgják az előzőt. Így fel lehet vetni azt a kérdést, hogy vajon megszakadtak a tárgyalások Jon Grudennel? Idén az eddigiekhez képest is nagyobb valószínűségét látták az insiderek annak, hogy Gruden visszatér a Bucshoz, de a legújabb pletykák szerint Jimmy Kimmeléhez (az egyik legnézettebb esti műsor műsorvezetője) hasonló fizetést szeretett volna, ami feltehetőleg megfeküdte a Glazer család gyomrát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!