Connect with us

Hír

“Donald a legjobb védő, aki ellen valaha játszottam”

Vasárnap este eldőlhet az NFC West sorsa. A jelenleg élen haladó Los Angeles Rams Seattle-be utazik, ahol ha nyernek, karnyújtásnyira lesznek a csoportgyőzelemtől, ha pedig a Seahakws nyer, akkor a saját kezébe veszi a sorsát.

 

 

A Rams bár eredmény szempontjából eddig nem volt ellenfele a Seahawksnak, Jeff Fisher rezsimje alatt gyakran ők voltak Carrollék kryptonitjai. Most Sean McVay vezetésével már a csoportgyőzelem szempontjából is kihívást jelentenek. A két csapatban azonban egy valami közös volt: Aaron Donald ellen soha nem volt egyszerű játszania Wilsonnak, akit nem is győz dicsérni emiatt.

 

Amikor Aaron Donald szóba kerül, akkor csak úgy tudok róla megnyilvánulni, mint a legjobb a védő, aki ellen valaha játszanom kellett. Pedig játszottam nem egy nagyszerű játékossal, de Aaron különleges. Újonc évemben meg kellett küdzenem a Bowman – Willis kettőssel is, ez a három játékos volt karrierem legkeményebb ellenfele. Aaron minden tiszteletet megérdemel, amilyen keménységgel és gyorsasággal játszik azon a poszton. Amikor előre tekintünk, hogy kikkel fogunk még játszani, és szembesülünk vele, hogy Donald közelít, azok mindig vicces pillanatok, de kínunkban röhögünk inkább. Biztos vagyok benne, hogy Hall of Famer lesz belőle, semmi kétség.

 

Korábban hét meccsen randiztak, és Donaldnak négy sackje van Wilsonon. Ám ez soha ne tévesszen meg senkit, mert Donald olyan produktív passzsiettető, hogy képtelenség őt féken tartani 60 percen át. Mindkét játékos remek formában van, Wilson konkrétan MVP várományossá nőtte ki magát, Donald pedig 7 sacknél jár a legutóbbi 8 meccsén, ebből csak kettőn nem tudta bezsákolni az ellenfél irányítóját.

 

A nyolcadik találkozásuk talán a valaha volt legjobban várt összecsapásuk lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!