Connect with us

Hír

Elkapás nélkül, egy fumble-lel fejezi be évét a top10-es újonc

Szinte eseménytelenül ért véget John Ross, a valaha volt leggyorsabb NFL-játékos újonc éve, miután a Bengals tegnap sérültlistára tette. Már a holtszezonban is bajlódott vállsérüléssel és végül ugyanezzel tették őt IR-re.

 

 

Csalódást keltő újonc évet tudhat magáénak a szélvészgyors elkapó, hiszen csak három meccsen lépett pályára, mindössze kétszer vették célba passzjátéknál (amiből egyet sem kapott el) és volt egy futása, ahol elvesztette a labdát. Nem túl imponáló eredmények, ráadásul főedzője, Marvin Lewis is többször kritizálta játékosát, mivel szerinte nem adott bele mindent. Lewis egy játékot különösen kiemelt, amikor Ross nem tett semmi erőfeszítést a labda elkapásáért, pedig szerinte elérhette volna a passzt.

 

A jó hír Ross számára, hogy ennél lejjebb már nem igazán mehet a teljesítménye, úgyhogy csak felfelé vezet az út, de mindenképp csalódás a játékos és a csapat számára is ez az év. Nagy reményeket tápláltak pedig Ross felé a Bengalsnál, hiszen a top10-ben választották ki egy nagyon erős draft classban és ezzel egy négy éves, 17,1 millió dolláros szerződést adtak neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!