Connect with us

Hír

Elkerülhetetlen a változás a Texansnál

Nagy döntés előtt áll majd Bob McNair, a Texans tulajdonosa, ha hétfőn visszaérnek Indianapolisból Houstonba és visszanéz az idei szezonjukra. Az idei 4-11 elég rosszul mutat, azonban e fölött még szemet is hunyhatna McNair a sok sérülés miatt, hiszen amikor DeShaun Watson a pályán volt, az egyik legjobb focit nyújtotta a csapat. Azonban van egy nagy probléma a csapatnál, ugyanis a főedző Bill O’Brien és a general manager Rick Smith kapcsolata igencsak problémás és nem nagyon tudnak együtt dolgozni, így minden bizonnyal dönteni kell, melyikőjük marad majd.

 

Smith 2006 óta a csapat general managere, 92-99-es mérleget tud felmutatni 4 rájátszás-részvétellel és olyan sztárok draftolásával, mint JJ Watt, Jadeveon Clowney, Whitney Mercilus, DeAndre Hopkins vagy DeShaun Watson. Smithnek 2020-ig van szerződése.

 

 

O’Brien 2014-ben érkezett a csapathoz és  jövőre lejár a szerződése, így van egy olyan szcenárió is, hogy kivárnak még egy évet, azonban annyira rossz a két vezető kapcsolata, hogy az megmérgezné a jövő évi munkát. Jelenleg 31-32-es mérleget tud felmutatni két rájátszás-részvétellel. Igazából sem ő, sem Smith nem végzett rossz munkát, így nagyon nehéz lehet a döntés, melyiküktől váljon meg a tulajdonos.

 

Az biztos, hogy O’Brien a parkolóig sem jutna el anélkül, hogy ne hívnák egyből interjúra egy másik csapathoz és minden bizonnyal a legkeresettebb név lenne a piacon. Az is biztos, hogy jövőre versenyben lehetnek a divíziógyőzelemért, ha DeShaun Watson (és a többi sérült) visszatér, így tényleg borzasztó szituációba került McNair, de a két fél kapcsolata miatt a változás elengedhetetlennek tűnik.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!