Connect with us

Hír

Eric Weddle egymillió dollárt kereshet a héten

Ehhez pedig csak arra van szüksége, hogy a Baltimore Ravens megverje a Cincinnati Bengals csapatát (vagy hogy a Titans vagy a Bills kikapjon). Nagy a tét a hollók számára, hiszen így bejutnának a rájátszásba, azonban még nagyobb a tét Weddle számára, mivel a szerződése értelmében egy rájátszás-részvétel (és egy eredeti Pro Bowl részvétel, ami már összejött neki) egymillió dollárt jelentene a kiváló safetynek.

 

 

Weddle igazából péntekig nem is volt tisztában ezzel a ténnyel, a general manager Ozzie Newsome viccelődött a játékossal, aki rendesen meglepődött a dolgon.

 

Elég király. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen lehetőségem van. Ez azt jelenti, hogy remek szezonom volt nekem is és a csapatnak is. Hogy ettől keményebben fogok-e játszani? Nem. Egyszerűen remélem, hogy úgy alakulnak a dolgok, ahogy azoknak alakulniuk kell.

 

Weddle egy négy éves, $26 milliós szerződést írt alá a Ravensszel márciusban és 11 éves karrierjében ez lesz az első ösztönző, amit megkap. Számokban az idei szezonja így néz ki: 62 szerelés, 6 interception (ebből egy TD-re visszahordott) és 2 kierőszakolt fumble.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!