Connect with us

Hír

Gronkowski máig emlékszik arra, hogy a Bills nem őt választotta a drafton

Rob Gronkowski Amherstben született, ami Buffalo egyik külvárosa. A 2010-es drafton szülővárosának csapata, a Bills kétszer is elvihette volna, de az első körben CJ Spillert, a másodikban Torell Troupot választották, az utóbbi játékosról írtunk is egy portrét, ő volt az, akit közvetlenül Gronkowski előtt választottak, de a sérülései miatt bust lett.  Gronk korábban többször pozitívan nyilatkozott a Billsről és annak szurkolóiról, elmondta, hogy számára egy valóra vált álom, hogy a szülővárosának stadionjában játszhat a családtagjai és a gyerekkori barátai előtt. Dicsérte a Bills szurkolóit is azért, mert igazi futballhangulatot varázsolnak, olyan hangosak, hogy harmadik downnál sosem hallja Tom Brady hangját.

Most vasárnap a Patriots tight end megint odapörkölt a Billsnek, 67 yardot, 1 TD-t kapott el, illetve az end zone-ban kiharcolt egy DPI-t, ami után touchdownt szerzett csapata. Eddig csak a Bills ellen összesen 66 elkapást, 1027 yardot és 12 TD-t regisztrált Gronkowski a karrierje során, ami azt jelenti, hogy a Buffalo az a csapat, amely ellen a legsikeresebb a tight end. A mérkőzés utáni interjúban erről is kérdezték, Gronkowski pedig elismerte, hogy talán nem véletlenül szokott ilyen jól játszani ellenük.

Sajnálom őket. De hát nem is tudom. Amikor szülővárosod csapata kétszer is mást húz helyetted a drafton, azt nem felejted el. Szóval nem tagadom, minden egyes alkalommal, amikor ellenük játszom, eszembe jut mindez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!