Connect with us

Hír

Hosszabbított védőjével a Cardinals

Egyben tartaná védőfalát Bruce Arians, aminek érdekében a kezdő nose tackle-jét láncolta további három évre a csapathoz. Corey Peters a szezon végén szabadügynök lett volna, így nem kockáztattak, és már decemberben lepapírozták a hosszabbítást.

 

 

A 29 éves játékos futás ellen elég jó, de a pass rushban is kiveszi a részét a posztja ellenére. 2015-ben került a Cardinalshoz, amikor egy 3 éves szerződésre bólintot rá, de nem indult jól számára az arizóniai kaland. Első évét rögtön kihagyta sérülés miatt, de utána egyre több snapet kapott a védelemben kezdőként. Jelenleg sérülés miatt az utóbbi két meccset kihagyta, de ez sem tántorította el a Cardinalst a hosszabbítástól.

 

És akkor a mocskos anyagiak! Peters szerződése egy 3 éves, $12 milliós kontraktus, amiből $7,25 a garantált összeg, vagyis a szerződése több, mint felét kézhez kapja majd. Ebből a $7,25-ből $2,75 millió aláírási bónusz, illetve a további ösztönzőkkel együtt további $1 millió ütheti a markát. Ezzel a szerződéssel az 5. legjobban kereső 3-4-es NT lett a ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!