Connect with us

Hír

Humphrey tudja mire számítson a Steelers ellen

Jimmy Smith sérülése óriási érvágás a Ravensnek, hiszen elképesztő szezont futott Baltimore-ban. De show must go on, aminek érdekében az újonc Marlon Humphrey-nak kell előlépnie a secondaryben.

 

 

Smith személyében a liga egyik legjobban teljesítő cornerbackje esett ki a védelemből, akire kvázi nem volt értelme dobálnia az irányítóknak. 49,2-es passer ratinggel dobtak felé az irányítók, a 40 targetjéből pedig egy TD-t sem engedett. Az ő helyét kéne átvennie az Alabamáról érkező újoncnak, Marlon Humphrey-nak. Az első körös fedezet amint több lehetőséget kapott, meghálálta a bizalmat, ám most sok lépcsőt kell haladnia a beszoktatásával, ráadásul pont a nagy rivális Steelers ellen, de áll elébe.

 

Biztos vagyok benne, hogy a szemükben én leszek a gyenge pont, és felém fognak szállni a passzok. Ben egy remek irányító, akinek a dobásaitól mindenki félhet, és bizonyára az én oldalam lesz nála célkeresztben. De biztosíthatom, hogy nem lesz egyszerű dolga.

 

Érzésem szerint Humphrey jobb játékos, mint a túloldalon játszó Brandon Carr, így ha tényleg csak felé fognak szállni a zsugák, abból nem feltétlen jön ki jól a Steelers. Stafford ugyan megsorozta amint beszállt Smith helyére, 8 targetet is kapott, amiből 5 elkapás és 116 yard született. TD viszont nem, sőt, egy interceptiont is szerzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!