Connect with us

Érdekességek

Jimmy Garoppolo a legnagyobb király

Jimmy Garoppolo egyszerűen nem tud veszíteni. A Jaguars elleni parádéval már 6-0 a mérlege kezdőként, ráadásul úgy, hogy ebből a hat meccsből négyszer nem az ő csapatát tartották esélyesnek a fogadóirodák, tehát underdogként tudott nyerni. Tegnap pedig olyan produkcióval rukkolt elő, amivel idén még senki a Jaguars ellen.

 

 

A liga jelenlegi legjobb védelme ellen lépett pályára Garoppolo, és a 49ers és végül 44-33-ra nyerni tudott. A fiatal irányító pedig jobban játszott, mint bárki eddig a Jaguars ellen. Jalen Ramsey-ék idén nem engedtek még ilyen magas passzpontosságot (70%) és ilyen magas passer ratinget sem (102,4). Ha az idei átlagos, Jaguars ellen mutatott irányítóteljesítményeket és Garoppolo játékát hasonlítjuk össze, akkor ilyen számokat kapunk:

 

Pontosság: 56,7% vs 70%

Meccsenkénti passzolt yardok: 174 vs 242

TD-INT: 10-18 vs 2-1

Passer rating: 63,2 vs 102,4

 

Garoppolo eddig tehát veretlen kezdőként, Ben Roethlisberger óta nem volt példa arra, hogy valaki 5 meccset nyerjen zsinórban karrierje elején. Big Ben akkor 15-ig menetelt, úgyhogy hosszú még az út JimmyG előtt, hogy beérje a Steelers klasszisát, de már most is az örökranglista hetedik helyén áll hat győzelmével. Ha jövő héten nyerne a Rams ellen, akkor felugrana a negyedik helyre holtversenyben.

 

És nem csak a győzelmekről van szó, hiszen Garoppolo remekül játszik. Mindeközben adjunk egy kis vállveregetést Kyle Shanahannek is, aki kiváló játékokat hív és kreatív módon juttatja előnyhöz a 49ers támadóit a playbookjával. A jövő nagyon fényes San Franciscóban, egy jó offseasonnel könnyen lehet, hogy a rájátszásért, akár a csopotgyőzelemért fog küzdeni ez a csapat. Mondjuk ha Garoppolo nem akarja abbahagyni a nyerést, akkor a Super Bowl is sima ügy.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!