Connect with us

Hír

Joe Thomas: Gordon akaratereje elképesztő!

Hivatalosan is aktiválta Josh Gordont a Cleveland Browns, és Hue Jackson be is jelentette, hogy kezdeni fog a Chargers elleni meccsen. Gordon a 2014-es szezonban lépett utoljára pályára az NFL-ben, ennek ellenére sokak szerint a régi formájában térhet vissza. Így van ezzel Joe Thomas is, ő azonban inkább azt emeli ki, hogy mennyi akaraterő kellett ahhoz, hogy vasárnap újra ott legyen a pályán.

 

 

Legyünk őszinték, a profi sportolók szeretnek bulizni, akár tiltott szerek használatával is. Josh korábbi függőként visszakerül egy nagyrészt korai 20-asokból álló keretbe, akik még nem fáradtak el, és bírják a féktelen bulizást, ennek ellenére ő mindvégig csak azért dolgozott, hogy a pokolból visszakerüljön közénk. Nem esett vissza a korábbi énjéhez, pedig elhihteik, hogy lehetett volna rá lehetősége. Ő is fiatal még, és a csapatépítések során előfordulnak görbe esték, ő azonban kibírta a kísértést, mert az NFL-es pályafutásának folytatása lebegett a szeme előtt. Nem vagyok a függőségek szakértője, de azt biztosan állíthatom, hogy nem volt számára egyszerű út a visszatérés felé, de megcsinálta! Most hogy újra itt lehet köztünk, elpusztít minden védőt aki az útjába kerül!

– mondta Thomas

 

A klasszis OT sajnos nem élezheti Gordon társaságát a pályán sérülése miatt, de már nagyon várta csapattársa visszatérését. A még mindig csak 26 éves elkapó nehéz éveken van túl, de vasárnap végre beteljesítheti azt, amiért majd’ 3 éven keresztül küzdött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!