Connect with us

Hír

John Elway: Kínos az egész szezonunk

A Denver Broncos szezonja elúszott. Ez nem kérdés. A csapat 3-9-el áll, de ami ennél is borzasztóbb, az a mutatott játék. A támadósor teljes katasztrófa, a védelem kezdi megadni magát, a special team pedig akármikor képes lábon lőni magát.

 

 

Akaratlanul is felvetődik a vezetőség felelőssége, de nem csak az edzőkről van szó, hanem arról is, aki őket felvette és azóta is hagyja, hogy porig rombolják a csapatot. Természetesen nem akarok mindent Elway nyakába varrni, de nehéz nem elővenni, mikor ő volt Vance Joseph egyik legnagyobb támogatója. Látszólag pedig nem sok minden szólt a Dolphins volt védőkoordinátora mellett. Lélekben már Elway is elengedte a szezont és felelősnek érzi magát.

 

Nehéz év ez számunkra. Ez nem az a Broncos, akit megismertünk. Kínosan érzem magam miatta, de tudom mi a szerepem és próbálok ezen változtatni jövőre. A Broncos szurkolók várakozásainak javulnia kell.

 

Azt csak remélni tudom, hogy Elway tényleg tesz is valamit azért, hogy változzanak a dolgok, mert az edzők kinevezésén kívül, a draftválasztásaival is mellé lőtt az utóbbi években. Ami a legfontosabb, hogy találjon legalább egy közepesen jó irányítót a csapatba, hogy elgalább az építkezés elkezdődhessen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!