Connect with us

Hír

JuJu: Nem fogok visszavenni a keménységből!

JuJu Smith-Schuster a Ravens elleni meccsen nem állt csapata szolgálatára, hiszen eltiltotta őt a liga, miután kifejelte a Bengals linebackerét, Vontaze Burfictet. Az újonc elkapó azonban tudatni akarta, hogy ennek ellenére nem tervez változtatni a játékstílusán. Elvégre Son Goku sem vesz vissza az ellenfele püföléséből…

 

 

Én még mindig keményen játszok, ezen egy eltiltás nem változtat. Ez része a stílusomnak, gyerekkorom óta így nyomom, különben nem tartanék itt. Ha blokkolni kell, akkor nem lehet finomkodni, főleg hogy nálam nagyobb behemótokat kell megfékezni. Annyit ígérhetek, hogy jobban fogok figyelni arra, hova ütök, de ütni fogok, erre mérget vehetnek.

– mondta a Steelers elkapója.

 

Bár a legutolsó blokkjának csúnya vége lett, sok játékos a védelmére kelt. Szerintük az embereknek el kellene már fogadni, hogy ez nem flag foci, itt kemény ütközések vannak, és ezzel minden játékos tisztában van, aki sisakot húz a ligában. Sokan nem is értik hogy kaphatott ezért eltiltást, de az érzésem szerint már egy másik véglet, ugyanis nem kötelező fejbe verni valakit azért, hogy kiblokkold.

 

JuJu letöltötte büntetését, és most teljes erőbedobással készül a Patriots elleni szuperrangadóra, ahol eldőlhet az AFC első kiemelése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!