Connect with us

Hír

K.J. Wright: Ne írjatok le minket

A Seattle Seahawks csapatát sorozatos sérülések sújtják, így sokan a Super Bowl várományos csapatból már rájátszás résztvevőt sem várnak tőlük. Mi tagadás a secondary legjobb tagjai nélkül sokkal nehezebb dolga lesz a csapatnak és az offensive line is gyengébb annál, mint szezon előtt remélték.

 

 

A linebacker sor viszont egyelőre egészséges és a Wright-Wagner duónál kevés jobb linebacker páros játszott az elmúlt években a ligában. Wright szerint azonban az egész csapat képes meglepetésre, ezért nem szabad leírni őket.

 

Nem szabad leírni minket. Ez egy igazán remek csapat. Tele vagyunk tehetséges játékosokkal. A legjobbak legjobbjai lehetünk. Csak azért mert vannak sérüléseink, nem változott semmi. Ugyanolyan jók lehetünk.

 

Ennek bizonyítására már most hétfőn lehetőségük adódik, ugyanis a ligaelső Eagles gárdájával találkoznak. És ha megfogják a liga legjobb formában lévő csapatát, akkor tényleg semmi nem lesz lehetetlen. Pláne ha beverekszik magukat a playoffba, mert a Seahwaksról lévén szó, ott már mindenkire veszélyesek lehetnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!