Connect with us

Coin Toss

KGYM bátya pénzmágiája

A megszokottól eltérően ezen a héten nem Leonidasz fiskális trükkjeit olvashatjátok a Coin Tossban, hanem KGYM fog bevezetni az annunaki tisztánlátók pénzmágiájába. Megmutatjuk, hogyan tudtok a héten pénzt csiholni, amikor minden meccsen erős az underdog.

 

A hét szíriuszi tippje

Dolphins – Patriots -11

Bármikor, bármennyit. A Miami idén bőven átlag alatti mindenben, és a megállíthatatlan Pats ellen ez egy -11-es spreadet eredményezett 1.95-re. Lakást, kocsit, nagymama aranyát erre, mint mindig. A Pats védelme az elmúlt hetekben felfickósodott, és tavalyi formáját hozza, és ehhez még Cutler formás segge sem lesz elég. Simázás várható a meccsen, bár a tizenegyes spread kicsit meredek lehet. Akinek nagyon viszket a tenyere, hogy tegyen rá, de ilyen nagyra nem akar, annak még mindig ott a -6.5 is, kisebb odds mellett.

[quote]

Pats -11, odds: 1.95

A remegő térdűeknek Pats -6.5, odds: 1.44

[/quote]

 

Reptiliánok által jóváhagyott, de nem biztos tippek

Browns – Packers -3

A Packerst fűteni fogja a vágy, hogy Rodgers visszatérhet, ha megnyerik a meccset. Ugyanis ha ezt elbukják, akkor a legjobb esetben is 9 győzelemmel zárhatják az évet, ami most az NFC-ben csupán egy sokadik helyre lesz elég, rájátszásra nem. A Browns ellen nem mertem tenni egész évben, mert a világkormány úgy látta jónak, ha nem reckírozom a pénzükkel ennyire, de most mégis kell, mivel a Packers nagyot fejlődött az utóbbi hetekben Hundleyval, és az a bizonyos SZÍV is mellettük van.

[quote]Packers -3, odds: 1.83[/quote]

 

Steelers – Ravens U43.5

A két csapat összesen 46.7 pontot átlagol a szezonban, viszont az elmúlt öt meccsükből négyet underre hoztak ki. Spreadet ne tegyetek, azt a Ravens mindig veri, pláne divízión belül.

[quote]Under 43.5, odds: 1.9[/quote]

 

Génmódosított tippek, amikbe csak a legreziliensebb napmaglelkek tehetnek pénzt

Broncos – Jets -1

Igen, megteszem nektek a Jetsre a spreadet. Nem sok, de a Jets igazi csapda mindenki, pláne a Broncos ellen. A Chiefs utáni győzelem okán álló dákóval menetelnek fel a hegyre a vadlovakhoz, és joggal: a potens támadósorok átlagosan 32 pontot tettek fel rájuk, míg a többiek 20 alatt maradtak. A Broncos is inkább az utóbbiba sorolható, így nem lenne meglepő, ha McCown második reneszánszát kihasználva elvernék a Denvert. A Jets még nem találkozott igazán jó védelemmel, talán a Panthers hozható fel, de kérdés ugye, hogy a Broncos védelme most jó-e…

[quote]Jets -1, odds: 1.9[/quote]

 

Frisco money line

A San Francisco – akármily meglepő – underdogként érkezik Houstonba. Azonban láthattuk, hogy mekkora lelki többletet jelent számukra Garoppolo, és a javuló szezon, a Bearsre azonnal ráverték a szezon 4. legtöbb yardját és a legkevesebbet engedték nekik. Nem volt jó a csapat, de összeszedte magát, és határozottan állt ki. Houstonban pont fordítva van a helyzet, Savage keze alatt egyszer sikerült 16 pontnál többet feltenni, a védelem pedig kifejezetten gyengén muzsikál a passz ellen, és a futások levédekezésében is csak Clowney miatt van a fejük a víz felett. Turnovert nem szereznek, különösen sok sacket sem, és a liga második legmagasabb TD-arányát engedik. Hegyen felfelé kell a 9ersnek megküzdenie ezt a csatát, de az ellenfél csapatainak fele felfújható csali csupán.

[quote]49ers győzelem, odds: 2.25[/quote]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!