Connect with us

Hír

Már az edzőkkel is cserélgethet a Browns?

Marvin Lewis szénája kifelé áll Cincinnatiből, ami miatt új főedző jöhetne a Bengalshoz. Egyelőre még nem hivatalos a távozás, így a neveket sem dobálták még be szokás szerint. Illetve füllentünk, nem nevet dobtak be, hanem egy komplett káoszelméletet!

 

 

A Pro Football Talk ugyanis megpedzegette, hogy a Brownsnak el kellene cserélnie Hue Jacksont a Bengalshoz. Nem újkeletű példa, hogy a franchise-ok a játékosok mellett főedzőket is cserélnek, de értelemszerűen ez jóval ritkábban fordul elő. Az ilyen folyamatnak ugyanis nem egyszerű az alkukötés része, hiszen amellett, hogy a kompenzációban is meg kell egyezniük a csapatoknak, az edző új egyesületének egy vadiúj szerződést kell neki adnia. Ironikus módon éppenséggel az a Bill Parcells is a Browns board tagja, aki hasonló módon került a Patriotstól a Jetshez.

 

Ám ez talán Jackson esetében nem lenne probléma. A Browns jelenlegi főedzője ugyanis a Bengals támadókoordinátoraként érkezett a csapathoz, de több turnusban dolgozott Cinciben. A csapat számára nem ismeretlen, ráadásul a támadósor nevek alapján rendben lenne, csak jól kéne őket használni, illetve nem ártana egy potens támadófal Andy Dalton (vagy A.J. McCarron?) elé. Ráadásul Jackson szénája is kifelé áll a csapatból, annak ellenére, hogy Jimmy Haslam tulajdonos nem győzi megerősíteni, hogy Jacksonnal tervez a jövőben. Igen ám, csak John Dorsey, az új GM már nem biztos, így pedig legalább valami kompenzációt is kapnának.

 

Ezt tényleg csak elméletnek érdemes kezelni, mert egyelőre Lewis sem távozott, és Jacksonról sem jönnének olyan hírek, hogy elcserélnék. Viszont az, hogy távozik Clevelandből, az fordulóról fordulóra egyre valószínűbb forgatókönyvnek tűnik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!