Connect with us

Hír

Mi lesz veled, Cleveland Browns?

A Browns ismét újjáépül, immáron 65436345875646. alkalommal 1999 óta. Ennek az első lépése a GM csere volt, és múlt héttől John Dorsey kezébe került az irányítás. Már csak az a kérdés, hogy vajon a stáb többi tagja mennyiben változik majd a jövőben?

 

 

Jimmy Haslam, a Browns tulajdonosa nem győzte hangsúlyozni, hogy Hue Jackson állása biztonságban van, és azért Dorsey-t hozták el, hogy Jacksonnal karöltve rázzák fel a Brownst a szürkeségből. Legalább is Haslam terve ez, de mi a helyzet Dorsey-val?

 

Semmi arra utaló jel nincs, hogy leváltaná Jacksont, de azért kizárni sem lehet ezt a lehetőséget, főleg ha összejön a 0-16. Hiába szeretik a játékosok Hue-t, hiába szeretnék sokan, köztük tőlünk is páran, hogy kapja meg a további bizalmat, két szezon is 0-13-mal kezdett, és eddig 1-28 a mérlege, ezt pedig nagyon nehéz kimagyarázni. Főleg, hogy egyre többször érződik, hogy Hue keze is benne van a dolgokban, mert néha teljes érthetetlenségeket látunk a pályán a Browns részéről.

 

Egy dologért kár lenne, ha Gregg Williams is állását vesztené, mert benne tényleg van fantázia DC-ként, de ha új stáb lesz, akkor vélhetően ő is repülne, vagyis tényleg kezdődhetne elölről az egész építkezés. Jelöltek ugyan nincsenek, de egy nevet azért bedobnék mint esetleges jelölt: Matt Nagy. A Chiefs támadókoordinátorát sokan potenciális HC jelöltnek tartják, Dorsey ismeri a chiefses időszakából adódóan, és egy újabb támadó felfogású HC-val dolgozna együtt. Egyelőre azonban várjuk ki a végkifejletet, viszont ez még mindig Cleveland, ahol bármikor felfordulhat a világ.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!