About the author

 • Laszlo Kuhn

  Amikor úgy gondolom valamiben nincs igazatok, azt is megszoktam mondani, úgyhogy megteszem az ellenkezőjét. Teljes mértékig egyetértünk. Amikor kifejezetten a sérülés okozása a cél, mert néha sajnos van ilyen, akkor azt büntetni kell, de amúgy hagyni kell focizni a srácokat. Ők az életüket tették fel erre a kemény sportra, ehhez értenek és ezért keresnek a dollármilliókat. Utálom amikor megsérül valaki, akár a csapatomban, akár másoknál, de ez sajnos szerves része a sportnak. Költsenek minél többet a profibb védőfelszerelésekre, de ne tegyék tönkre a játékot a kizárásokkal.

 • CicaHurka

  Azt gondolom, hogy a sérülések túlnyomó része “vétlen” esetekből fakad, nem az aljas üt(köz)ésekből, bár nem tudom, hogy van-e erre stat… Had írjak egy pár példát, pl Teddy súlyos sérülése edzésen történt abszolút vétlen módon, de felhozhatnám mondjuk Edelman esetét is a Lions ellen, amikor egy apró tackle okozta a sérülést, vagy épp Ricardo Lockette sérülése, ahol egy férfias, de nem aljas ütközés következtében lett baj (mondjuk ott nem is kicsi), meg vagy ezer másik. Szóval a sérülés ennek a sportnak a velejárója, és szerintem ez csak akkor nemoké, ha valaki szándékosan okozza.
  Szigorú szankciók kellenek nem kosárlabda szabályok!
  #MitchellforCommisioner

 • az ACL sérülések általában non-kontaktok, ezeken nem lehet semmilyen szabályozással javítani.

  A fejre menő ütéseket szerintem vissza lehet és kell is szorítani. A szigorú szankciókkal egyetértek, de nem kosárlabda szabályokról beszélünk, hanem a fejre menő ütések visszaszorításáról.

 • CicaHurka

  Tudom, azt a részt inkább Goodellnek “kiabáltam”!
  Szerintem a védtelen játékosokat ért – alattomos, sérülést okozni akaró – ütéseket kellene drasztikusabban szankcionálni, nem konkrétan a fejre menő ütéseket, de ezen nem veszünk össze.

 • Kopi3.14

  Amíg Suh elsétálhat probléma nélkül egy sérülésokozási eset után, vagy Burfict a tarolásokra csak ejnye-bejnyét kap, miközben másoknál a kemény, de balszerencsés ütközések utáni sérülés miatt helyben akasztást követelnek a tömegek, addig szerintem felesleges bármit is beszélni erről, és a ligának felesleges tetszelegnie a sportolók egészségét védő szerepében. A remekül lezavart agyrázkódás protokollokról (ugye Wilson?) ne is beszéljünk.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária