Connect with us

Érdekességek

Nem irányítók, de baromi sokba kerülnek

Az egyértelmű, hogy az irányítóposzt a legfontosabb az NFL-ben, azonban vannak olyan sztárjátékosok, akik még egy top irányítónál is többet foglalnak el a fizetési sapkából. Ráadásul nem is feltétlenül szolgáltak rá arra a pénzre:

 

  1.  Suh- $26.1M
  2.  V. Miller- $22.5M
  3. Houston- $20.6M
  4. Wilkerson- $20M
  5. Cox- $17.9M
  6. A. Brown- $17.7M
  7. T. Smith- $17.5M
  8. C. Campbell- $17.5M
  9. JPP- $17.5M
  10. O. Vernon- $17M

 

Ndamukong Suh fizetése már a megkötése pillanatában nevetséges volt és nem azért, mert ne lenne egy elit játékos. Azonban ennyi pénzt egyetlen DT, még Aaron Donald sem ér, a Miami emiatt jó eséllyel el is küldi majd a szezon végén. Pedig Suh továbbra is elit a posztján, csak hát egy gyenge csapatban játszik nagyon sok pénzért, így pedig nem nagyon ismeri el a közvélemény.

 

Von Miller és Fletcher Cox játékára sem lehet panasz, ahogy Justin Houston is megszolgálja az árát most, hogy egészséges. Velük ellentétben Mo Wilkerson már csak kidobott pénz, közel sem hozza azt a szintet, amiért a Jets anno egy valag pénzt fizetett, így szinte biztos, hogy ő is repül tavasszal.

 

 

Három belsőfalember és két pass rusher után aztán jön az első támadó Antonio Brown személyében, akit szintén nem kell magyarázni, a liga legjobb elkapója. Tyron Smith is rendben van, bár ő idén nem nagyon volt egészséges, de láttuk, mennyire nyomorult volt nélküle a Cowboys támadófala, Calais Campbell pedig All-Pro szinten nyomja idén defensive endként is.

 

A lista utolsó két helyére két Giants-játékos fért fel, ami nem is meglepő a tavalyi nagy bevásárlás után. Azonban idén egyik pass rusher sem játszott jól, pont annyira leeresztettek, mint a csapat többi része. Pedig egy éve a liga egyik, ha nem a legjobb duója voltak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!