Connect with us

Hír

Nemi erőszakért perelik a 49ers egykori ausztrál játékosát

Kedden nemi erőszak és egyéb jogsértések miatt nyújtottak be keresetet Jarryd Hayne, a 49ers egykori játékosa ellen. Hayne ausztrál, többé-kevésbé sikeres rögbijátékos, a 2015-ös évet azonban a 49ersben töltötte Jim Tomsula keze alatt, 17 futásból 52 yardot ért el. Egy mérkőzés után, 2015 decemberében, a JV monogramú felperes a kereset alapján erősen lerészegedett (egy barátja szerint soha nem volt még ilyen részeg), Hayne pedig úgy, hogy egy köszönésen kívül nem történt köztük más, hazavitte a többé-kevésbé magatehetetlen JV-t, aki már az autóútból is csak arra emlékszik, ahogy kiszálláskor kigyulladtak az autó belső terének lámpái. A felperes következő emlékképe, hogy egy ágyban fekszik, egy izmos férfi megfordítja, annyit mond Hayne hangszínén, hogy

nincs csók,

majd éles fájdalmaz érzett a hüvelyében. JV reggel éles nemi fájdalmakkal kelt, és az ágynemű az ágyéka környékén teljesen véres volt. A lakásban nem talált mást, és azonnal eljött onnan, magával hozva Hayne alsóneműjét bizonyítékként. JV azonban úgy döntött, nem jelenti a rendőrségen az esetet, mivel számos neves sportoló ügyében vált az erőszakolók áldozata a közvélemény szemében hibássá, továbbá korábbi szorongásos állapotát sem akarta, hogy újra előjöjjön.

 

 

Hayne barátain keresztül először tagadta az esetet, később az Instagram-fiókján keresztül már úgy nyilatkozott, hogy “összejöttek a bárban”. JV a mai napig komoly hüvelyi fájdalmakkal küzd, erről orvosi papírjai is vannak. Fél évvel az este után jelentette a rendőrségen az esetet, a nyomozást azonban lezárták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!