Connect with us

Érdekességek

Ők szívták meg a legjobban a sérültek pénzével

Sosem jó az, ha megsérülnek a játékosok. Hiába van 53-as kereted, vannak szinte pótolhatatlan láncszemek. Az már csak hab a tortán, ha több játékosod is kiesik, mert ilyenkor már bőven az edzők kvalitásán is múlik a csapat sikeressége.

 

 

Az Over The Cap összeszedte azt a 10 csapatot, akiknek a legtöbb pénze van valamelyik sérültlistán, legyen az az IR, a PUP vagy az NFI. Ez már csak azért is nagy szívás a csapatoknak, mert amíg a PUP vagy NFI listán nem fizetnek teljes összeget a játékosoknak, az IR-on ugyanannyi pénzt kap egy játékos, mintha az összes snapen ott lenne a pályán.

 

Nézzük tehát az anyagilag leginkább pórul járt csapatok tizes listáját!

  1. Houston Texans, $52 millió
  2. Washington Redskins, $51,9 millió
  3. Arizona Cardinals, $49 millió
  4. Indianapolis Colts, $44,4 millió
  5. Miami Dolphins, $44,3 millió
  6. Chicago Bears, $42,6 millió
  7. New York Giants, $42,5 millió
  8. Seattle Seahawks, $42,2 millió
  9. New England Patriots, $38,9 millió
  10. Green Bay Packers, $36 millió

 

Szögezzük le gyorsan, hogy ezek nem fedik le a valós képet. A Houston Texansban például Deshaun Watson mindössze $2,5 milliót foglal el a fizetési keretből, mégis pótolhatatlanná vált csapatának, de David Johnson is szinte apróért játszik a Cardinalsban az újonc szerződése miatt. Ahogy a Packersnél Aaron Rodgers kapásból elviszi ennek az összegnek több, mint a felét, mégis szinte bárki mást tudna pótolni a csapat, csak őt nem.

 

Ennek ellenére nem véletlen, hogy a listán megtalálhatjuk a jelenlegi 1/2-es, 1/3-as, 1/4-es és 1/9-es csapatot is. Valamint az sem véletlen, hogy Pete Carroll vagy Bill Belichick miért tartozik szakmája krémjébe, hiszen fontos játékosokat nélkülözve is a tűz közelében tartják csapatukat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!