Connect with us

Hír

Paytonnak is jár a bünti

Sean Payton, a New Orleans Saint edzője $10,000-nyi bírságot kapott, akárcsak Pete Carroll, amiért a pályára léptek play közben. A szabálytalanság hivatalos neve “helytelen pályára lépés”, és abból a szempontból mindenképpen jogos, hogy balesetveszélyes. Az edzők ugyanúgy beleélik magukat a játékba, mint a játékosok, és egyértelműen nekik is vannak kirohanásaik, hiszen ők is csak emberek. Meg akarják védeni a csapatukat a másikkal szemben, és igazságos bánásmódot várnak bármilyen szabálytalanság esetén.

A Saints edzője a negyedik negyedben követte el a szabálytalanságot az Atlanta Falcons elleni mérkőzés alatt. Miután a sajtótájékoztatón megkérdezték miért tette, ezt nyilatkozta:

Időt kértem, a bíró még egyszer rákérdezett és azt mondtam, már kértem időt.”

Ezek után meg is magyarázta, miért is kapta pontosan a büntetést.

Talán egy kicsit jobban nyomatékosítottam azt amit akartam, mint kellett volna, és elegem lett. Legközelebb okosabbnak kell lennem ennél.”

Az edzők tetteire való válaszként Troy Vincent, az NFL működésért felelős alelnöke figyelmeztette a csapatokat, hogy fontos a fegyelem, és ha valaki ezt figyelmen kivül hagyja, számolnia kell a következményekkel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!