Connect with us

Érdekességek

Rivers elit körökben

A Los Angeles Chargers a 0-4-es kezdés után, hatalmas hajrával a rájátszásért küzd és ha egy kis szerencséje van, akkor be is jut. Mindezt nem érdemtelenül, mert a szezon második részében, már tényleg úgy játszik, mint egy valódi contender csapat. Ebben élen jár a védelem, de Rivers is hozza azt a formáját, amitől a legnagyobbak között lehet emlegetni.

 

 

A héten egy újabb statisztikával került elit körökbe, ugyanis ő a harmadik irányító, aki legalább tíz egymást követő szezonban is 3500 passzolt yardot ért el. Rajta kívül ez Peyton Manningnek és Drew Breesnek sikerült, akik egyaránt 13 szezonon keresztül tudták megcsinálni. Rivers neve első hallásra furán néz ki a két egyértelmű jövőbeli Hall of Famer mellett, de ha kisebb szerencséje van, akkor már több playoff menetelés is lehetne a neve mellett.

 

Erre idén lehet meg a legjobb sansz, rajta semmi nem múlik egyelőre. Az egész szezont figyelembe véve, ő a nyolcadik legjobb QB ratinggel rendelkező irányító, a ProFootballFocus szerint a kilencedik legpontosabb irányító és ha nyomás van rajta, akkor a második legjobb QB ratinget felmutató irányító például.

 

Ezek egyértelműen nem olyan számok, hogy MVP jelöltként beszéljünk róla, de az hogy top10-ben van a legtöbb fontos irányítómutatóban, megmutatja, hogy lehet rá számítani. Idén a sérülések is a csapat mellé álltak, Rivers pedig teljesen magabiztosan irányítja az elit tehetségekből álló offense-t. Ha sors úgy akarja, akkor a rájátszásban is láthatjuk, hogy ez mire elég.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!