Connect with us

Hír

Rosen: Lehet nem állok profinak, ha a Browns visz el

Josh Rosen az egyik legtöbbre tartott irányító prospect az idei felhozatalból és könnyen lehet, hogy 1/1-esként hagyná el a dallasi játékosbörzét. Adam Schefter információi szerint viszont ő inkább játszana a Giantsben és nagyon meggondolná, hogy jelentkezzen a draftra, ha úgy gondolja, hogy a Browns őt fogja választani.

 

 

Nem teljesen meglepő Rosen hozzáállása, hiszen róla egyébként is köztudott, hogy szókimondó természete van, nem fél kimondani érzéseit, gondolatait, még akkor sem, ha azok szembe mennek a hagyományos dolgokkal. Érdekes viszont, hogy épp a Giants van ismét a történet közepén, pont mint a legutóbb hasonló esetnél, akkor ugyebár Eli Manning nem volt hajlandó aláírni a San Diego Chargershez, kikényszerítve elcserélését a Giantshez. Elég hihetetlen lenne, ha a Giants 15 éven belül kétszer is meghúzná ezt, de jelen állás szerint erre még van is esély.

 

Rosen a UCLA irányítója és a szókimondó természete mellett azt kell róla leginkább tudni, hogy egész egyszerűen gyönyörű, tanítani való dobómozdulata van, amibe a legtöbb játékosmegfigyelő egyből beleszerelmesedik. Statisztikailag nem volt valami jó szezonja a Bruinsban – ahogy egyébként a legtöbb top irányító prospectnek sem -, de a képességei és potenciálja a legjobb irányítóvá emelhetik egy olyan classban, ahol főleg a potenciálra lehet építeni az irányítók közt.

 

Arra mondjuk nem fogadnánk, hogy jövőre nem a Browns lesz az 1/1.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!