Connect with us

Hír

Shady McCoy, a havas meccsek királya

Nem csak Ti imádjátok a havas meccseket (láttuk ám a rengeteg lájkból), hanem egyrészt mi is, de ami még fontosabb, LeSean McCoy is. Karrierjében 133 mérkőzésen lépett eddig pályára és a hat legjobb teljesítménye közül kettő olyan körülmények közt született, ahol többcentis hó volt a pályán. Mondhatjuk tehát, hogy Shady a havas meccsek királya.

 

Tegnap 32-szer kapta meg a labdát és futott vele 156 yardot, plusz a meccset eldöntő TD-t. Ennél több yardot csak ötször rohangált össze a földön. A legtöbbet pedig négy éve, azon a bizonyos Eagles-Lions összecsapáson, ahol 217 yardot és 3 TD-t írhattunk fel a neve mellé a statisztikai lapon.

 

Egyáltalán nem zavarnak a havas meccsek. Gyereknek érzem magam a pályán, aki a hóban játszik. Leszerelnek, de egyáltalán nem fáj. Ki vagy párnázva. Elég vicces.

 

 

Nem mindenki szereti egyébként a havat, Richie Incognitonak, a Bills guardjának például kifejezetten nem tetszett a tegnapi meccs.

 

Nem mókás. Minden technikát, amit a héten begyakoroltunk, dobhattunk ki a kukába. A hó egy birkózómeccsé változtatta a találkozót. Kvázi magamtól találtam ki mozdulatokat és össze-vissza dobáltam az embereket.

 

Incognitónak ugyan nem tetszett a dolog, azért a mindent eldöntő játéknál kiválóan tette a dolgát, eltolta a helyéről Jonathan Hankinst, aztán elzárta a linebackert is az útból, így McCoy viszonylag simán mehetett át a falon és meg sem állt egyenesen a célterületig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!