Connect with us

Hír

“Szexjátékokat adtam kollégáknak, mi ezzel a baj?”

Azok után, hogy pár napja több NFL Networknél dolgozó korábbi játékost kirúgtak a szexuális zaklatás botránya miatt, ezzel van tele a sajtó. Most azonban egy vádlott is megszólalt az ügyben, név szerint Warren Sapp.

 

 

A Hall of Famer ex-játékos is érintett volt az ügyben, ám most megtörte a csendet, amit a vádlottak tartottak ezidáig.

 

Én még mindig nem értem, hogy miért vádolnak engem szexuális zaklatással. Karácsonykor mindig megajándékozzuk egymást a csatornánál, és ebből a háttérmunkások sem maradnak ki. Én szexjátékokat szoktam adni ilyenkor, a férfiaknak valami maskarát, a nőknek meg kis játékokat. Mi ezzel a probléma? Mindig engem akarnak beállítani rosszfiúnak, bármiről legyen szó. Most ez a zaklatás a téma, de nem fognak rám kenni semmit, mert nem követtem el semmi rosszat.

– mondta Sapp.

 

A sok vádlott TV-s közül speciel pont neki van “priusza” ilyen témákban, hiszen a 2015-ös Super Bowlon le akart fizetni egy nőt, hogy szexeljen vele, mindezt úgy, hogy feleségével 9 éve él házasságban. Sapp azzal védekezik, hogy Cantornak semmi problémája nem volt semmivel addig, amíg ki nem rúgták a csatornától, majd amint ez megtörtént, jöttek a zaklatás vádak és társaik.

 

A tárgyalások hamarosan megkezdődnek, és Roger Goodell arról adott tájékoztatást, hogy a liga véresen komolyan veszi majd ezt az ügyet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!