Connect with us

Hír

Szombaton gyakorlócsapat, vasárnap TD-elkapás, hétfőn ACL-szakadás

Jaelen Strongnak mozgalmas, eseménydús hétvégéje volt. A Texans 2015-ös harmadik körös elkapója szombat reggel még a Jaguars gyakorlócsapatának tagja volt, majd a sok elkapó-sérülés miatt az aktív rosterre helyezték. Vasárnap játszott is a 49ers ellen, ahol ráadásul egy TD-elkapás is összejött neki. Szerencsétlenségére meg is sérült a meccsen és hétfőn kiderült, hogy elszakadt a térd-keresztszalagja.

 

I never questioned God when he continued to overflow my life with blessings so I won’t question him now. I was cut in September by the Texans. Jags claimed me a day after. 14 weeks later I am finally active. My first reception goes for a TD. IM SO EXCITED to finally be out here w GANG grinding w my dogs and then I tear my ACL. I walked off on my own power cause i immediately thought of who was watching me, our youth! Let this be a testimony for you. No matter what knocks you down you gotta pull ya self back up and what better way to show you then this… can’t wait to watch my dogs in the OFFS! Love everybody who been in my corner. And ima come back on some savage shit and I promise you that w every bone in my body! Thank you #Strizzy

Strizzy (@jaelenstrong) által megosztott bejegyzés,

Strong egy Instagram-posztban tudatta a világgal a rossz hírt. Az elkapó idén a nyitómeccsen még a Texans tagja volt, majd kivágták, vasárnap pedig 3 elkapásból 38 yardot és egy TD-t szerzett a Jaguarsban. Előző két szezonjában Houstonban 28 elkapása, 292 yardja és három touchdownja volt, így elmondható, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

A Jaguars így még vékonyabb most elkapó-poszton, hiszen Allen Robinson még év elején került sérültlistára, most pedig Allen Hurns és Marquise Lee is sérülésekkel bajlódik és előző hétvégén nem is voltak bevethetők. Ez ugyebár azt jelenti, hogy a három legjobb elkapójukat nélkülözik és egy nem túl veretes Keelan Cole – DeDe Westbrook – Jaydon Mickens trióval kénytelen harcba szállni. Ha minden jól alakul, akkor Hurns és Lee a rájátszásra visszatérhet, ez sokat dobhat majd a Jags passzjátékán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!