Connect with us

Hír

Újabb rögbis kerülhet az NFL-be

Christian Scotland-Williamson egy brit rögbijátékos, aki nem csak a sportjában alakít hatalmasakat, hanem ő maga is hatalmas. Hogy hogy értsd ezt? A srác 205,75 cm magas és 125 kg, vagyis szép szóval mondva egy óriás. A rögbipályán nyújtott teljesítménye emellett kimagasló, és most talán lehetőséget kap arra, hogy az NFL-ben játszhasson. Nem annyira meglepő, hogy rögbijátékos is feltűnik a pályán, hiszen láttunk már hasonló esetet korábban is, emlékezzünk csak Jarred Haynere.

Nincs még információ arról, hogy melyik csapat érdeklődne Scotland-Williamson után, de biztosan lenne rá jelentkező. Még ha nem is a következő szezonban, de 2019-ben már akár pályára is léphetne. Ebben az egy évben pedig lehetősége lenne az NFL International Player Pathway programján részt venni – ahol minden évben egy divízió plusz egy helyet kap a gyakorlócsapatában egy külföldi játékos számára. Itt eltölt egy évet és megtanul mindent, ami ahhoz kell, hogy ő is profi legyen.

Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben és élni szeretnék vele. Hihetetlenül izgatott vagyok és várom, hogy megmérettethessem magam és kipróbáljam, milyen lehet bekerülni egy NFL csapatba.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!