Connect with us

Érdekességek

William Jackson elkezdte ledolgozni az árát

William Jackson a tavalyi draft 24.-ik választásával került a Cincinnati Bengals csapatához. Első körös kiválasztása nem volt túl meglepő, de talán kevesen gondolták őt a Bengals csapatához. Sokan izgatottan várták, mire lesz képes, de csalódniuk kellett.

 

Első évében ugyanis Jackson egyetlen snapet sem játszott, ugyanis a szezon kezdete előtt sérülést szenvedett, így kihagyta az egész évet. A második szezonja sem kezdődött könnyen, mert a sok kihagyás miatt nem volt garantálva a kezdő poszt számára, azért keményen meg kellett küzdenie. Szép lassan azonban elindult a létrán felfelé, mostanra pedig a csapat legjobb cornere lett. Sőt, jelenleg a liga egyik legjobb formában lévő CB-je is ő.

 

 

A harmadik héten megszerezte az első interceptionjét, ráadásul a passzt Aaron Rodgers dobta, Jackson pedig 75 yardos pick6-et csinált belőle. Azonban nem itt indult be igazán, arra még két hetet várni kellett. Az ötödik hét óta ugyanis teljesen felfoghatatlan sorozata van. Innentől kezdve ugyanis 26-szor vették célba, amiből 7 elkapás született, de ezek mindössze 30 yardért. A felé szálló passzok negyedét leütötte, route-onként 0.12 yardot enged, amivel a legjobb (a második legjobb 0.47), valamint targetenként 1.15 yardot enged, ami szintén a legjobb (a második legjobb 4.50).

 

Jackson tehát elkezdte törleszteni az első kör árát, ami rá is fért a csapatra, mert nem sok jó van az idei évükben. Ha pedig így folytatja, akkor nem az lesz a kérdés, hogy jövőre kristálytisztán ő lesz-e a Bengals elsőszámú cornere, hanem az, hogy valóban Ramsey volt-e annak a classnak a legjobb CB-je.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!