Connect with us

Érdekességek

A legjobb és a legrosszabb passer rating összecsapása

Ma este megkezdődik a rájátszás a Titans@Chiefs mérkőzéssel, ahol a liga egyik legjobb passer ratinggel rendelkező irányítója fog összecsapni a legrosszabbal.

Alex Smith nagyszerűen zárta ezt az évet, és az ő 104.7-es ratingje volt a legjobb az egész ligában. Marcus Mariota ezzel szemben csupán 79.3-as ratingel rendelkezik, ami a legrosszabb a playoffba jutott irányítók között. Ilyen összecsapást, ahol a legjobb és a legrosszabb passer rating került össze az utóbbi időben mindösszesen egyszer láthattunk, méghozzá a 41. Super Bowlon. Akkor Peyton Manning csapott össze Rex Grossmannal, és értelemszerűen Manning volt a jobb passer ratingel rendelkező irányító.

Azon a meccsen Grossmann borzalmasan játszott (2 INT 2 fumble), és végül 29-17-re a Colts nyert. Ez alapján pedig azt lehetne mondani, hogy a Chiefs magabiztosan fogja megnyerni a mai találkozót. De persze ez csak egy statisztika a sok közül, ami akár dönthet. A playoff teljesen más világ, mint az alapszakasz, itt sok minden tud gyorsan megfordulni, ezért a Titanst sem szabad egyből leírni. Illetve ha Rex Grossmann egyszer már a legrosszabb passer ratinggel eljutott a Super Bowlig, akkor Mariotanak is esélye lehet erre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!