Connect with us

Hír

A Lions helyett a Giantsben köt ki Patricia?

Pár napja még azt írtuk, hogy Matt Patricia, a Patriots védőkoordinátora a legesélyesebb a Lions főedzői posztjára, most viszont úgy tűnik, hogy a Giants lehet a befutó. A Lionsnél feltehetőleg továbbra is ő az első számú jelölt, ez valószínűleg nem változott, azonban Peter King szerint Patricia inkább a Giantset választaná, ha ott is felajánlják neki a lehetőséget.

 

 

Természetesen semmi hivatlosat nem lehet bejelenteni addig, amíg a Patriots versenyben van, tehát könnyen lehet, hogy a Giants-, illetve Lions-szurkolóknak február elejéig várniuk kell majd, mire új főedzőjük lesz.

 

Patriciának repülőgép-mérnökként van egyébként diplomája és 2004 óta a Patriots stábjának a tagja, majd 2012-ben vette át a védőkoordinátori szerepet. A legtöbbek szerint egy zseni és készen áll arra, hogy átvegye egy csapat irányítását. A Lions general managerével, Bob Quinn-nel jó viszonya van, hiszen Quinn is a Patriotsnál dolgozott korábban. A Giants Goodell-párti tulajdonosainál azért negatívum lehet, hogy tavaly egy bohóc-Goodell pólóban szállt le a Patriots repülőgépéről. Ha tippelnem kellene, akkor szerintem a Lions lesz a befutó végül, de igazából nagyon nehéz jósolni a két esélyes között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!