Connect with us

Hír

A Patriotsé lehetne az 1/4, ha Belichick nem utálná a Brownst

Akár meg volt kötve Belichick keze Garoppolo elcserélésében, akár nem, az biztos, hogy a 49ers hatalmasat nyert a trade-del és bőven áron alul szerezte meg Jimmy G-t. Az is biztos, hogy Belichick nem akart a Brownson segíteni és nem akart egy (potenciális) franchise irányítót adni volt csapatának, így bármi is volt vagy lett volna az ajánlatuk, nem adta volna el nekik a QB-t.

 

 

A Brownsnak így esélye sem volt lenyűgözni Belichicket egy ajánlattal, pedig állítólag készen álltak rá. A Cleveland Plain Dealer informciói szerint Sashi Brown ugyanis hajlandó lett volna felajánlani “a Texans első körös pickjét és egyéb nyalánkságokat”. 

 

Mai fejjel már tudjuk, hogy a Texans első körös pickje konkrétan a negyedik legmagasabb lett a drafton. Persze a trade határidő idején Deshaun Watson irányította még a Texanst és úgy tűnt, akár rájátszásba is juthatnak, természetesen nem lehetett akkor azt jósolni, hogy top5-ben fognak húzni. Ehelyett viszont jelenleg a 49ers második körösét birtokolja a Patriots, ami a pénzfeldobástól függően a 41-42. helyet fogja jelenteni, köszönhetően Jimmy Garoppolo remek játékának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!