Connect with us

Hír

A vereség felpiszkálta Big Bent

Parádés divisional round vasárnapunk volt, két elképesztő meccsel, ahol sajnáltuk, hogy valakinek ki kell kapnia. Bár többször hangoztattuk, hogy ez a rutinos rókák és az elsőáldozók csatája lesz, felborították minden azon teóriát, hogy a rájátszásban a rutin számít. Így esett meg, hogy Big Ben vesztesen hagyta el a pályát, ami felpiszkálta őt.

 

 

Bár két turnoverben is részes volt, a folytatásban mindent megtett csapata sikereiért, és bizonyította azt az elképesztő futball IQ-t annál a lateral passznál, ami miatt még mindig a legjobbak között a helye. Ám senki nem menekülhet az idő múlásától, és a már idén is necces folytatás kérdése most is előjön, és még elő is fog jönni. Roethlisberger azonban jóval magabiztosabb, mint a nyári dilemmája alatt volt.

 

Nem tudom kik lesznek itt jövőre a jelenlegi gárdából, de azt igen, hogy én maradok. Ugyanis még nem tervezem befejezni.

– mondta szűkszavúan.

 

A magabiztos, és talán elhamarkodott nyilatkozat szinte biztos a vereség számlájára írandó, így én kis óvatossággal kezelném kijelentését. A szezonban ugyanis nem egy érdekes ügye akadt az edzői stábbal, amikor az újságírói számonkérésnél az egymásra mutogatás ment a felelősöket illetően, most azonban magára vállalta a felelősséget.

 

A 14 pont sok, nem számít mikor adsz az ellenfelednek ennyit. Ez mind az én felelősségem, hiszen nem tehetem meg a védelemmel, hogy ilyen helyzetbe hozom őket.

 

Azonban nem csak azon az interception utáni rövid játékon volt gyenge a védelem, de ez már más kérdés. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű offseason Pittsburghben…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!