Connect with us

Hír

A Vikings idei menetelése problémát okozhat a Super Bowl előkészületeiben

Mindenki jól tudja, hogy idén február negyedikéről ötödikére hajnalban rendezik a Super Bowlt Minneapolisban, a Vikings stadionjában. Jelenleg még meg van esély, hogy hazai csapat játsszon a Super Bowlok történetében először, de ez a rendezőket új kihívások elé állíthatja.

Első probléma, hogy ha a Vikings továbbjut és az Eagles kikap az Atlantától, akkor két héttel a nagy döntő előtt még mérkőzést rendeznek a U.S. Bank Stadiumban, amire nem volt még példa, így kevesebb idejük lesz a szervezőknek előkészíteni a stadiont február első hétvégéjére. A Super Bowl előtt a stadion körüli munkák igazán nagy méretűek, hiszen fel kell építeni egy helyszínt a sajtó eseményekre, egy újabb helyszínt/helyszíneket a közvetítőknek és persze a pálya átfestése és a stadion kidekorálása sem öt perces munka.

Peter O’Reilly, a ligától elmondta, hogy egy Super Bowl előtt több, mint két héttel elkezdenek dolgozni a helyszínen, de ha most az előbb felvázolt események bekövetkeznek, akkor csak két hetük lesz a rendezőknek, hiszen január 21.-én még lehet, hogy mérkőzést fognak rendezni a Vikings otthonában.

A második probléma, hogy már beosztották, hogy az AFC és az NFC győztese hol fog edzeni a mérkőzés előtti napokban. Az NFC bajnoka a Minnesota egyetemen, az AFC győztese pedig a Vikings edzőközpontjában. A probléma a következő, ha a Vikings bejut a döntőbe, akkor át kéne adnia saját edzőközpontját egy másik csapatnak és nekik pedig át kéne költözni az egyetemre, így ha  Vikings tényleg Super Bowl résztvevő lesz, akkor ezt a kisebb problémát is meg kell oldaniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!