Connect with us

Érdekességek

Andy Reid adja a legtöbb főedzőt a ligának

Matt Nagy lett a Chicago Bears főedzője, amivel Andy Reid újabb cinkostársát vesztette el. Az elmúlt évek során azért már hozzászokott ehhez a Chiefs HC-ja, hiszen rengeteg csapat jelenlegi főedzője az ő keze alól került mostani csapatához.

 

 

Méltatlanul kevés elismerést kap Reid a gyűrűk hiánya miatt (1 van neki mindössze segédedzőként), holott elképesztő ráhatással van a segítőire. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy könnyen előfordulhat, hogy egy ideig a liga negyedének(!) ő szolgáltat főedzőt. A negyedének! A dolgok jelen állása szerint hét főedző is az ő koordinátora, vagy minimum stábjának tagja volt.

 

[quote]John Harbaugh (Ravens), Ron Rivera (Panthers), Steve Spagnuolo (Giants), Todd Bowles (Jets), Doug Pederson (Eagles), Sean McDermott (Bills) és Matt Nagy (Bears)[/quote]

 

azon edzők névsora, akik most valamelyik csapat élén vannak. Ha azonban Pat Shurmurt, a Vikings támadókoordinátorát elviszi egy csapat, és a Giantsnél jelenleg ideiglenesen kinevezett Spagnuolo kihúzza addig, akkor 8 csapatnak is ő biztosít főedzőt a 32-ből.

 

És ez még semmi! A Reid keze alól kikerült edzők nem csak sokan vannak, de sikeresek is. Harbaugh Super Bowlt nyert a Ravensszel, Rivera pedig nemrég járta meg a döntőt a Panthers élén. Az idei évben Pederson, McDermott és Rivera is elérte a rájátszást csapatával, korábbi tanítványai közül pedig Brad Childress és Leslie Frazier is megtette ezt a Vikings főedzőjeként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!