Connect with us

Hír

Az Eagles trónfosztásra készül

A Philadelphia Eagles 2005 óta ismét Super Bowlba jutott, ahol megmérkőzhetnek a tavalyi bajnokkal, a New England Patriotsszal. 13 évvel ezelőtt is ők akadályozták meg, hogy a philadelphiai csapat megszerezze első Super Bowl győzelmét, tehát adott a lehetőség előttük, hogy visszavághassanak ezért. Lane Johnson, az Eagles jobb oldali tackle-je azt nyilatkozta, hogy semmi nem lenne annál édesebb, mint legyőzni a Patset, és hazavinni a trófeát. Természetesen meg akarják állítani a Belichick-Brady párost, hogy megszerezzék a hatodik gyűrűjüket.

Tom Brady, drága kis Brady. Ő minden idők legjobb irányítója, szóval semmi mást nem szeretnék, csak elvenni tőle a lehetőséget, hogy ismét trónra kerülhessen.

Ezekkel a szavakkal egyetért a csapat safetyje, Malcolm Jenkins is.

Az, hogy Brady hihetetlen módon megbecsült a játék történelmében, és elképesztő játékos nem azt jelenti, hogy nem lehet legyőzni.

Az Eagles tehát magabiztosan és felkészülten várja az összecsapást, és az sem akadályozza meg őket ebben, ami velük történt. Hiszen Carson Wentz és Jason Peters elvesztése okozhatott volna problémát, de láthattuk, hogy nélkülük is képesek voltak túllendülni a rájátszásbeli nehézségeken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!