Connect with us

Hír

Belichick: Amendola a jó játékos definíciója

A New England Patriots a legnehezebb helyzetekből is képes kimászni úgy, ahogy kevesen tudnának, és ezt évről évre bebizonyítják. A Jaguars elleni playoff meccsen, mikor Rob Gronkowski sérülést szenvedett egy fejre mért ütéstől, sokan hitték, hogy el fog úszni a meccs. Azonban ott van a csapatnál Danny Amendola, aki ki tudta használni, hogy Brady ennyiszer célba vette.

A wide receiver hét elkapásból 84 yardot, és két touchdownt hozott össze, amivel nyerni tudott a hazai csapat. Ezzel ő lett a második játékos 1970 óta, akinek egy rájátszás meccsen volt futás kísérlete, elkapott yardja, punt visszahordása és passza is. Bill Belichick, a vezetőedző sem hagyta ezt szó nélkül:

Danny egy remek játékos. Ha a jó amerikai foci játékos meghatározását keresed egy szótárban, az ő nevét és képét fogod találni mellette.

Amendola nagyon fontos a Patriotsnak, főleg most, hogy Edelman egész szezonban nem játszhatott, Gronkowski szereplése kérdéses és Brady sincs 100%-os formában a kézsérülése miatt. Az pedig, hogy már háromszor ment bele fizetéscsökkentésbe a csapatban maradásért, csak pluszt a csapat szempontjából. Viszont ezek után lehet, hogy a vezetőknek el kellene gondolkodniuk egy kis fizetésemelésen, hiszen mind láthattuk, hogy maximálisan megérdemelné.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!