Connect with us

Hír

Belichick: Cooks egy pillanatra sem szokott leállni

Bill Belichick és a Patriots a tavalyi offseason során úgy döntött, hogy húznak egy nagyobbat és egy első körös pickért cserébe elhozták New Orleansból Brandin Cookst. A főedző terve az volt, hogy egy új dimenziót nyissanak a villámgyors elkapóval az offense-be, megnyújtsák a pályát, ezzel egy mélységi célpontot biztosítva Bradynek. De a tehetség a Patsben önmagában nem elég, Bostonban olyan mértékű munkát kell végezned, hogy Belichick is elismerő szavakkal illessen. Ez Cooksnak úgy tűnik, nagyon megy, mert az amúgy szűkszavú mester dicsérettel illette a receivert:

Nagyon jó a munkabírása, nagyon jó kvalitásai vannak, jól fejleszthető srác. Minden edzés alkalmával a legkeményebb énjét veszi elő, mindig küzd a pályán. Szerintem, még egyetlen játék alkalmával sem engedett ki. Van olyan, hogy megfut egy 60 yardos útvonalat, a labda nem is nála landol, de ugyanolyan sprintet vág le vissza a huddle-be, mint előtte. Hihetetlen az állóképessége.

Egy biztos, valamit nagyon jól kell csinálnod, hogy Belichick megdicsérjen, Cooks pedig elég jó úton halad. A speedster WR idei szezonja eddig egészen elfogadhatóra sikerült, 1082 yardot kapott el 7 TD kíséretében, amivel a csapata legjobbjai közé verekedte be magát. Viszonyításképp, Gronk is csak két yarddal és egy touchdownnal hozott többet idén. Jöhet a playoff, ahol megvillanthatja, hogy mennyit ér a kemény munka, mennyire lehet a kulcshelyzetekben rábízni a játékszert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!