Connect with us

Hír

Belichick: Fletcher Cox a legjobb a posztján

A Philadelphia Eagles többek között a remek védelmének köszönhetően bejutott a rájátszásba, ahol a Patriots lesz a csapat ellenfele. A Vikings elleni meccsen a védőfal vitte a prímet, az egységben pedig nemcsak olyan sztárok játszanak, mint Fletcher Cox, hanem a liga talán legmélyebb és legminőségibb rotációjával is a Sasok rendelkeznek.

 

Hogyan fogunk szembe nézni a védelem négy falemberével? Bárcsak négyen lennének, de nem. Inkább nyolcan, vagy kilencen. De egyvalaki különösen jó közölük, Fletcher Cox. Ő jobb a posztján, mint bármelyik másik játékos a ligában. Nehéz blockolni, nehéz futni és passzolni is, ha a pályán van, mert minden egyes play-nél ott van, és keményen játszik. Nem csak ő, de az egész védelem is. Nehéz ellenük bármit is tenni, mivel egy remekül edzettek, ösztönösen mozognak és ha elhiszed, hogy jól csinálsz mindent, akkor is megállíthatnak. De nincs megállás, meg kell állítani őket.

-mondta Bill Belichick, a Patriots mestere.

 

Mind láthattuk, hogy mire képes a pályán az Eagles védelme, és a Jaguars is megmutatta, hogy egy kemény védelemmel meg lehet fogni a Patriotst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!