Connect with us

Hír

Belichick: Jim Schwartz az egyik legokosabb ember, akit ismerek

Jim Schwartz, az Eagles védőkoordinátora épp Bill Belichick alatt kezdte meg karrierjét, hiszen a Brownsnál játékosmegfigyelő és kutatási asszisztens volt 1993 és 1995 között. Belichick még el is akarta vinni az első New England-i stábjába, de épp akkor léptette elő védőkoordinátorrá Schwartzot Jeff Fisher Tennessee-ben, így nem jött össze az álompár. A tegnap esti Opening Night nevű rendezvényen így beszélt Belichick tanítványáról:

 

 

Ő az egyik legokosabb ember, akit ismerek. Nagyon tehetséges. Nem tudok egy rossz szót sem mondani Jim Schwartzról. Jó munkát végzett Detroitban, majd Buffalóban is és ő egy kiváló edző. A személyzeti osztályon kezdett, úgyhogy jó meglátásai vannak ezzel kapcsolatban is, a játékos fejlődésével és hasonló dolgokkal. Nagyra tartom Schwartzyt, az egyik legjobb srác, akivel dolgoztam.

 

Schwartz még 2010-ben beszélt Belichickről (mikor a Lions főedzője lett) és elmondta, hogy neki köszönheti a karrierjét. Most vasárnap farkasszemet nézhetnek egymással és kiderül, hogy Jim Schwartz mennyire tudja megállítani a Patriots hírhedt támadóit. Az Eagles védelme a legjobb volt futás ellen a ligában, hét játékos is legalább 20-szor gyakorolt nyomást az ellenfél irányítójára (legtöbb a ligában) és összességében ők helyeztek nyomást a legnagyobb arányban és a legtöbbször az ellenfélre. Vajon Belichickék mit találnak ki az Eagles védelem semlegesítésére?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!